[Téma] Douplastovy zalozak ano nebo ne?
Ma nekdo zkusenosti s dvouplastovymi zalozkami? Jsou dvouplastove zalozaky, hlavne co se tyce rychlosti otevreni, lepsi nez klasicka jednoplastova konstrukce?
Dik za kazdou dobrou radu.
-
1 RE: Dvouplastovy zalozak ano nebo ne?
To s tím skutečně nikdo nemá zkušenosti? Nevěřím, tak jestli můžete, tak poraďte. Opravdu dík. :)))
-
2 RE: Douplastovy zalozak ano nebo ne?
No já ho třeba mám, řiditelný Way Drive L (částečně dvouplášťová konstrukce), ale ještě jsem ho neházel, ani žádný jiný... stačí to takhle? :-))) Sám jsem čekal, co se tu objeví. Jinak v posledním Pilotu je zajímavé srovnání záložek, Way Drive si mezi ostatními nevede zle...
-
3 RE: Douplastovy zalozak ano nebo ne?
Dvoupláš´tové záložáky se dělají právě proto, aby se to rychleji otvíralo. A z principu věci by to nejspíš mělo opravdu lépe fungovat. Co se týká "zrychlení" proti běžné konstrukci, tak se nejspíš obrať na propagační materiály výrobců...Pokud hledáš někoho, kdo tady házel 10 x běžnou záložku a 10 x dvouplášťovou...a ještě u toho mačkal stopky, tak to asi nenajdeš... ;o) Z toho, že se ti tu nikdo neozval, se nechá minimálně dovozovat, že nikdo neví o problémech které by s tím eventuelně byly, nebo proti této konstrukci nemá výhrady. Jinak by to tady jistě zprudil...Takže rozhodnutí čemu dáš přednost a kolik utratíš je víceméně na tobě...
-
4 RE: Douplastovy zalozak ano nebo ne?
Já jsem házel Way Drive v twistech z Impresky sedačky a otevřel se okamžitě.
-
5 RE: Douplastovy zalozak ano nebo ne?
Dík všem, kteří přispěli, dobrá každá rada. Nakonec jsem skončil u Way Drive L a taky doufám, že ho nikdy házet nebudu. :) Ještě jednoou dík.