[Téma] Garmin Etrex 10/20/30 a záznam do IGC
Ahoj Pouzivate nekdo noveho Etrexe 20 pro zaznam letu? Kamos si ho ted poridil a nejsme schopni z neho dostat zaznam :-/
Postup, ktery praktikuju u Garmina 60CSx proste nefunguje.
-
1 RE: Garmin Etrex 10/20/30 a záznam do IGC
Ja som pouzival etrexa10 a ide to. Len musis zapojit kablik a zapnut gps v spravnom poradi. Ja si ho uz nepamatam ale skusaj, prides na to. Potom uz normalne cez Gipsy.
-
2 RE: Garmin Etrex 10/20/30 a záznam do IGC
Ahoj, bohužel to nejde stáhnout jako u starého etrexe. mám etrex 10 a používám G7towin. V etrexu 10 mám nastaveno Velkokap.zařízení, aby to rovnou počítač našel a po otevření G7towin dáš FILE a OPEN pak musíš ten soubor najít current.gpx, když se to načte tak označíš body levým tlačítkem, který nechceš a pravým na ně klikneš a zadáš Delete Selected Track Elements. Pak už jen uložíš do IGC. Ale je to bez bodů.
-
3 RE: Garmin Etrex 10/20/30 a záznam do IGC
Takze, postup ako ziskat platne (aj body do CC) IGC z eTrex10 za pouzitia GPSDump.:
1. zapni GPSDump
2. zapoj vypnuteho eTrexa
3. eTrex sa ta spyta ci ho chces pripojit ako USB mass storage - NIE
4. nechas rozsvietit zakladnu obrazovku na eTrexe
5. v GPSDump kliknes na Garmin USB
6. mas nacitane vsetky body vsetkych ulozenych trackov. Vyberies ktore potrebujes, CTRL+I -> mas validne *.IGC
- v eTrexe nastav: setup-system-USB Mode-Garmin
Testovane na Win8, na Win 7 som este musel volaco pospekulovat s drivermi na eTrexa.
Skusaj a nevzdavaj. Ja som mal pocit, ze zakazdym som to stahoval inak, ale isto to funguje.
-
4 RE: Garmin Etrex 10/20/30 a záznam do IGC
Pánové, jak to tak čtu, není o dost jednodušší koupit za pár šupů jakoukoli věc s gps a androidem a použít tracklog z XCTracku?