[Téma] Samsung S Wifi 5.0
Ahoj, narazil jsem na svojí placičce na problém. Pokud zapnu XCtrack nebo jakýkoliv jiný program, např. endomondo, který pracuje s GPS a zároveň si na pozadí pustím přehrávání mp3, tak mi vypadne signál GPS a už nenaskočí dokud nevypnu přehrávač. Stalo se někomu to samé na placičce, nebo je problém jen v mém přístroji? Díky.
-
1 RE: Samsung S Wifi 5.0
Bečviku, proboha, na co potřebuješ k XCtracku nebo k Endomondu pouštět mp3??? - V prvním případě neslyšíš vário, ve druhým provoz okolo sebe.
-
2 RE: Samsung S Wifi 5.0
Hanzi, to neřeš. Třeba si chce pustit něco pohodoveho ke svahuvce na Jevínce,kde vário není až tak potřeba..a nebo si chce zabehat s nějakou pěknou muzikou.To je vidět docela často,jak lidi běhají se sluchatkama na uších.Sis nikdy nevsim?Kdyby jsi to radši testnul na svý placce,to asi Becvik očekával a ne tyhle kecy :-) Já to zkusím, až budu doma...
-
3 RE: Samsung S Wifi 5.0
Mne xc track a prehravani funguje normalne - pouzivam folder player ;-). K.
-
4 RE: Samsung S Wifi 5.0
Clouseaune, úplně se stydím, jak jsem byl negativistický.. ;-(
Zkusil jsem to tedy a s XCtrackem jsem problém nezaznamenal, gps stále OK.
Ale běhat s plackou je imho nesmysl, na to je zbytečně velká a těžká. A pouštět si k tomu hudbu taky, neslyšíš, co se kolem děje.
-
5 RE: Samsung S Wifi 5.0
Hanzi.. snažím se teď docela pravidelně běhat. Co potkávám lidí, tak mají tak z 50ti procent sluchátka na uších a poslouchají muziku.. já osobně běhám taky z muzikou.
Je to blbý tak když běháš v provozu. To si to radši sundám, ale po stezce... neřekl bych že to je nesmysl. Proti gustu ....
-
6 RE: Samsung S Wifi 5.0
Vyzkoušeno ma mé placičce...ať spouštím co spouštím, gps funguje dál. Co zkusit jiný MP3 přehrávač ?
-
7 RE: Samsung S Wifi 5.0
díky za věcné odpovědi, já používám ten přehrávač co je tam v základu, tak zkusím něco stáhnout a uvidíme.
-
8 RE: Samsung S Wifi 5.0
Tak abych to uzavrel. Stazenim folder playeru problemy odeznely. Gps ted pracuje i pri poslechu.
-
9 RE: Samsung S Wifi 5.0
Me se parkrat na placce stalo, ze GPS nechtela chytit signal kdyz byla placka zapnuta delsi dobu (treba tyden v kuse). Restart to vzdycky vyresil a pak uz fungovala spolehlive.
Nesouvisi to teda s prehravanim mp3, muziku za letu neposloucham, ale kdyz uz se to vlakno jmenuje univerzalne ;)