FÓRUM PGweb

[Téma] Tablet pro XCTrack

Tablet pro XCTrack
Autor: Max (+69) (-65) | Zasláno: 05.09.2013 * 00:21

Částečně tohle téma patří do HW pro XCT, ale protože je tam toho hodně, tak zakládám nové.

Tedy - kámoš si chce koupit nějaký levnější tablet, který by používal i pro XCT a uvítal by, kdyby jste se tu podělili o svoje zkušenosti se svým - hlavně výdrž, čitelnost na slunci a praktické rady.

Pravděpodobné parametry - 7", dvoujádro, slot na (micro)SD, Wi-Fi, USB.

4 příspěvky
shlédnutí: 2226
  • 1 RE: Tablet pro XCTrack
    Autor: Spy.Dr (+24) (-1) | Zasláno: 05.09.2013 * 06:56

Jestli chce levnej, tak dvoujádro asi nee, a na XCTrack stačí v podstatě cokoliv.

Jinak za 1900 prodám cca 9 měsíců starý, prakticky nepoužívaný tablet Goclever TAB GPS, na displayi pořád folie, takže bez škrábance

WiFi, microSD, GPS, MicroUSB (přes redukci klasické USB) atd...více viz specifikace výrobce

"výdrž" jsem tenkrát testoval a výsledek je na stránkách XCTracku, viditelnost dostatečná, já to nakonec zavrhnu jelikož jsem to nějak blbě odhadnul a nevešlo se mi to rozumě na pultík, mam malej...

• 2 RE: Tablet pro XCTrack
    Autor: Kosta (+55) (-46) | Zasláno: 05.09.2013 * 11:05

Taky jsem zkoušel 7", ale přijde mi to na pultík velký. Ideální přijde něco mezi 5" a 7" :)

Jestli chce levnější, tak na ebay je toho spousta mezi 5" a 6". Já koupil nejlevnější 6" co tam byla a na lítání uplně bez problémů. Hlavně doba provozu na obyč baterku je supr oproti 7"

• 3 RE: Tablet pro XCTrack
    Autor: Max (+69) (-65) | Zasláno: 06.09.2013 * 18:01

Když on právě velký chce. Výdrž mu stačí 4-5 hodin, což by měl třeba Samsung s baterkou 4000mAh dát.

• 4 RE: Tablet pro XCTrack
    Autor: petrch (+193) (-10) | Zasláno: 08.09.2013 * 11:49

Letos na jare jsem lital s Nexusem 7. Displej na plne podsviceni dostatecne citelny, ale horsi nez placicka. Bylo prijemne mit velky displej, ale pro me to neprevazilo negativa:

1) dobijeni... placicka se slusnou externi baterkou vydrzi nekolik letovych dni, nexus (a externi baterku) bylo potreba pred kazdym letem dobit, takze starost navic.

2) Po pristani jsem vzdycky resil "kam s nim" - do kapsy a do ledvinky se nevejde, v batohu na nej clovek musi furt myslet, aby mu neublizil - zvlast pri delsich navratech z preletu - bus, stopovani... Tenhle problem by vyresilo nejake odolne pouzdro.

3) Malo mista na pultiku. Litam jeste s garminem (kvuli zavodum) a variem. Musel jsem si usit spesl pultik aby se mi tam vsechno veslo, a stejne to bylo moc nahnahnany ;)... S jedinym dalsim pristrojem by nexus sel...

Přidávat příspěvky k tomuto tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.

Sekce PGwebu: