[Téma] aké vario?
Nazdar chlapáci, zvažujem kúpu varia/gps, lenže čím viac o nich čítam tým menej viem. doteraz som bol rozhodnutý kúpiť XC Trainera., alebo došporiť a kúpiť Competino? príp. niečo podobné. Každý chváli to s čím lieta a iným niečo vyčíta, na každom je nejaká maličkosť čo prekáža, alebo chýba, alebo je zbytočná a robí len cenu. Mal niekto možnosť porovnať rôzne združené prístroje?Čo je dôležitejšie ako výdrž baterie a pamäť? Poprosil by som nejaké praktické skúsenosti.Vďaka
-
1 RE: aké vario?
A co zkusit Digifly Leonardo Pro za 12 590,- Kč ? Myslím, že cena je bezkonkurenční.
-
2 RE: aké vario?
Aj o tom som rozmýšlal, ale vo viacerých prípadoch som počul, že tam boli nejaké problémi s kompletnosťou tracklogu a že vraj niesú tak spoľahlivé.To už ja neviem, ale mne osobne sa nepáči tá jedna malá baterka.
-
3 RE: aké vario?
Ahoj! Uz druhou sezonu litam se sdruzenym pristrojem Brauniger Compeo, ktery jsem koupil z druhe ruky na inzerat i s rychlostni sondou za polovicni cenu, nez by stal novy. Oproti ruznym novym Trenerum a pod. mi zejmena vyhovuje prehlednost velkeho displaye. Akupack je v nem NiMh a cerstve nabity vydrzi 21hodin.Kazdopadne pokud mas moznost si od nekoho pujcit pristroj na vyzkouseni, nez ho koupis, tak to udelej.Kazdemu vyhovuje neco jineho. Na moznosti Compea muzes mrknout zde : http://www.brauniger.com/download/Compeo_User_Manual_V224_Engl-corr.pdf
-
4 RE: aké vario?
Tam je vestavěný Lion akumulátor, který se dobíjí příslušnou nabíječkou, ale je tam navíc 1 tužkový článek nebo akumulátor, který se hodí, když není dostupná síť pro nabíjení. Já to vidím jako výhodu. Vezeš s sebou na delší výlet pár nabitých článků. Spotřeba je asi 250 mAh, čili při kapacitě tužkového článku 2800mAh vydrží 10h letu.
-
5 RE: aké vario?
Najnovšie som sa dozvedel, že Leonardo má oproti XC trainerovi kvalitneší gps príjmač a funguje s menšími výpadkami pod mrakom a vraj trainer nejde spojiť s kompom cez USB a bežné konvertori usb-rs232 tiež nefungujú a to by bol u mňa tiež problém, lebo nebudem kvôli tomu kupovať nový komp.Ako to vlastne je?Dík za rady.
-
6 RE: aké vario?
Pokud bys měl o Leonardo Pro (Bt) zájem, tak mi napiš na karlossou@seznam.cz
S pozdravem Karel