[Téma] Mac Marvel
cau,
rad bych nejaky feedback od cloveka co lita tohle kridlo. nemam ted moc casu ho vyzkouset, snad na jare, ale ocenil bych jakoukoliv informaci.
dik a cus
-
1 RE: Mac Marvel
za týden ho mám mít, za dva jedu do Normy !
-
2 RE: Mac Marvel
lítal sem ho moc příjemné éro dižtak brnkni 608829595
-
3 RE: Mac Marvel
Čau, taky už ho lítám skoro 2 měsíce a opravdu to LÍTÁ! Klidně taky brnkni na 608 450 402.
Mrkni na pgforum na tento link, myslím, že mluví za vše:)
-
4 RE: Mac Marvel
ten thread na pgforu uz jsem cet. psal jsem do macu, abych se zeptal na cenu a kdy je mozno vyzkouset. odpovedeli rychle, takze mozna jeste na podzim, ale na jare vyzkousim uricte ;)
-
5 RE: Mac Marvel
Sice jsem ho nezkoušel, ale je na horní hranici výkonu a bezpečnosti EN-C, je hodně štíhlé a vyvázané stejně jako Magus XC2. Pro podrobnější info je nejlepší osobou Petr Reček... Obecně všechny MAC křídla lítají a dobře :)
-
6 RE: Mac Marvel
tak už jsem ho dnes a včera vyzkoušel, a jsem z něho nadšený ! Dává přesné informace, ale je potřeba ho trošku hlídat. Start a přistání jednoduchý, ve vzduchu to prostě letí ! Už mi i ouško uklaplo ( zrovna jsem kecal do vysílačky ) , a stačilo trochu přibrzdit zdravou stranu, pořádně pumpnout na zaklopené a už to zas normálně letělo .
-
7 RE: Mac Marvel
on na tom dal dneska hned prelet :) se podelam tady chodim na severu v zimni bunde a on si za Brnem poletuje
-
8 RE: Mac Marvel
Dnes skoro 30 km, včera 19 plocháč ! A to ho ještě nemám v ruce . To víš, slunce tu pálilo jak sviňa !
-
9 RE: Mac Marvel
a jakou litas veliost prosim te?
-
10 RE: Mac Marvel
velikost 38 m2 . Pro mně přiměřená velikost . jsem lehce nad středem zatížení .
-
11 RE: Mac Marvel
38m :-) to uz je tandem, ne? Boeing je proste Boeing :-)
-
12 RE: Mac Marvel
a predtim si mel Envyho dvojku ve stejne velikosti ze :)
-
13 RE: Mac Marvel
tak to je opravdu full man size.
-
14 RE: Mac Marvel
Ten Envy 2 byl jen 37 m2, maximálku mněl jen 165 kg, tam jmse byl kapánek přes. Marvel má maximum 185 kg, a to bude asi pro mně lepší .
-
15 RE: Mac Marvel
to máš z toho, že ssebou vozíš velkou přeletovou svačinu, potom máš hodně těžkou sedačku :-)
-
16 RE: Mac Marvel
Hele, Boeingu, přiber ještě tak 20 kg, Reček ti ušije 42m a já si toho maxi Marvela vyměním za Pašu a budu mít nejvýkonější tandem na světě :)
-
17 RE: Mac Marvel
To už bych byl tlustej ! A Maxi, ty už ten tandem můžeš létat na 38 m2 .
-
18 RE: Mac Marvel
to Boeing: jak se s takovym křídlem startuje na Staňkovce? :D
-
19 RE: Mac Marvel
Na meze nechodím, létat nízko je nebezpečné ! To radši potrénuji ovládání křídla na travnatém letišti , musí foukat 7-12 m/s . Jinak se dá startovat na křížák se zaklopenýmái uši. když ti přifoukne, tak je to v poho .
-
20 RE: Mac Marvel
takovejch mezí s převýšením 150m je tu bohužel kolem Prahy moc (třebas Cukrák či Raná)... holt moc si nevybereš.