[Téma] vega3
čau piloti, máte někdo z letošní sezóny nějaké dojmy z vegy3? zajímalo by mě, jestli je tak supr, jak se dá na fórech dočíst...
-
1 RE: vega3
Zalezi odkus jses a jestli mas velikost L.
Pokud jses z Prahy a mas velikost L, tak se mi ozvy a muzes vyzkouset :-D
-
2 RE: vega3
Jsem, mám. Zatím to s počasím moc nevypadá, spíš vůbec. Díky za nabídku, až bude počasí, mám domluvenou zkoušku u typa, co jí prodává...spíš jsem chtěl znát názory a dojmy lidí co ji už lítaj...
-
3 RE: vega3
Mirdo vyzkousej, to je nejelspi zpusob si udelat obrazek. Kazdy kdo vegu lita si nestezuje. A kdo ma nejake kridlo malokdy ti ho bude hanit.
-
4 RE: vega3
Kazdu sezonu lietam iny padak od Axisu, skusil som venus 1,2, vegu 2, a tuto sezonu lietam vegu 3. ak by som ju ja mal prirovnat , lieta ako venus 1, ale je o hodne bezpecnejsia. ma prijemne riadenie, bezpecny plny speed, a dobre sa tocia stupaky. treba vyskusat, vegy su celkovo vydarene padaky co sa tyka vykonu...
-
5 RE: vega3
A nemohl by jsi sem spis napsat, jakej vidis hlavni rozdil mezi Vegou 2 a Vegou 3, nez mezi Venusem 1 a V3 ?
-
6 RE: vega3
Minuly rok vega 2 dokonca vyhrala kategoriu sport v slovenskom CC https://www.xcontest.org/2009/slovakia/poradie-sport/ :-)... o tom ze vega je vydareny padak niet pochyb...min sezonu som lietal na velkosti S a bol som na hornej hranici, tento rok lietam vegu 3 ale velkost M, pretoze velkost S by mi uz bola mala...napriek tomu rychlost vegy 3 je rovnaka, klzavost neviem odhadnut, ale bude podobna... co sa tyka riadenia je viac citlive, vega 2 bola trosku tazkopadna pri toceni, vega 3 ide do zatacky s ovela mensim odporom a aj zatacky su plochsie...speed vykopavam na jeden raz, cize asi aj dlzka chodu speedu je mensia, co mne vyhovuje...pri 2/3 klapanci ma tak prudko nestoci ako na vege 2, ale to moze byt zavisle aj od zatazenia, no zda za mi ze vega 3 je taka kludnejsia co sa tyka klapancov a ich priebehu...nechcem robit reklamu, len pisem moj nazor a rad poradim...dla mna vega 3 horsie startuje a viac sa snury motaju, ale je to tym , ze uz su tam bezoplety v galerii...
-
7 RE: vega3
Diky vsem za konzultace. Rozhodl jsem se pro Vegu3.
1) lepsi vysledky atestu
2) novejsi generace kridla: pokrocilejsi technologie konstrukce vrchliku
3) cena
4) zvedavost, chut zariskovat a zkusit neco noveho
5) kratsi a ostrejsi rizeni
Jsem v casove tisni, proto akce bez zkusebniho letu. Mimochodem zadny z drive letanych padaku ( twin, jojo, rebel, esprit, rebel,avant, stream ) jsem nikdy pred koupi nevyzkousel a ty co jsem zkousel jsem si nekoupil. Nekdo je zkratka nepoucitelny.