[Téma] Mac Para Lucky 4
Zdravým všechny...
Zajímali by mne posřehy, zkušenosti, názory na kluzák od MAC PARA Lucky 4...
-
1 RE: Mac Para Lucky 4
Doporucuju kontaktovat majitele
Treba vyhledat lety na xcontest a pak podle jmena dohledat cloveka na Facebooku
www.xcontest.org/cesko/hotspots?detail#flights[sort]=time_start@filter[glider]=mac+para+lucky+4
Problem je ze to budou vetsinou lidi kteri nemaji jinou zkusenost a tudiz moc ke kridlu nemohou rict. A zase lidi kteri zkusenosti maji tak na tomhle kridle neleteli a tudiz nevi.
Jinak obecne kridlo urcite dobre, uz je trosku vice akcnejsi nez ten uplne zacatecnickej skolak. (tenhle typ kridla je ted hodne popularni, casto se mu rika High EN-A, treba Axis Pluto 4, Up Dena,...)
U zavedenych vyrobcu jiste neudelas chybu kdyz si vyberes kterekoliv En-A kridlo, zadne velke rozdily tam nejsou.
-
2 RE: Mac Para Lucky 4
Ahoj,
neboj se si ho koupit,pokud jsi začátečník,ale i pokročilý, nebo jen pilot,hledající pohodu a klid.
Křídlo má slušný výkon i na pěkný přelety.Budeš jen o něco pomalejší.Jestli se ale nebojíš do toho šlápnout,tak ani to nebude takový rozdíl od Béček.Piloti co jsem kolem nich letěl byly překvapený.
Lucky ti dovolí i tupé zacházení,např. při top landingu,kdy chceš přistát do malého prostoru jaxe říká na pětníku.
Bezpečnost je ta největší deviza a to že MAC startuje sám a s přesností pilotem vloženou pozná každý na první seznámení.
Mám ho na rozlétání po úrazu páteře,kdy jsem se učil chodit a to vlastně už 5let.Dříve jsem létal Trendy 3 a 5.Nevyměnil jsem ho ani za Ilusion,který jsem si také proletěl.
Takže za mě dobrá volba.
Letu zdar,
P