[Téma] Prodlužovačka na léto
Jih Španělska v listopadu je celkem dobrá šance jak si prodloužit léto.
První kamera, první zkušenosti se stříháním, tak mi to prosim nerozcupujte uplně na atomy :-) ale za jakoukoliv kritiku budu rád, aspon to příště bude lepší
-
1 RE: Prodlužovačka na léto
Ahoj Honzo.
Já si myslím, že je to velmi zdařilé videjko a obdivuji každého kdo si s tím dá práci.
-
2 RE: Prodlužovačka na léto
Pekny... a hezky sis vyhral s umistenim kamery
-
3 RE: Prodlužovačka na léto
jak toho mame natoceno mraky tak muzu pres zimu vyrabet dalsi a dalsi, akcnejsi, pohodovejsi, vic litani nebo vic atmosfery :-) podle libosti :-). Hlavne bych chtel dat dohromady jeste jedno kde bude vic z Valle de Abdalajis ta prehrada a ty skalni patýrka byly fakt moc fotogenicky :)
díky za komentáře
-
5 RE: Prodlužovačka na léto
Super video! Nazvuceni taky! Rozhodne bych nerekl ze to je neci prvni pokus. Ten SAT (aspon se mi to tak jevilo) taky nebyl prvni pokus !
-
6 RE: Prodlužovačka na léto
jo jo ten SAT jsem zkoušel už podruhý :-) kecam, to maj na svedomi SIVka :-)
-
7 RE: Prodlužovačka na léto
Parádní! Hned bych jel :D
-
8 RE: Prodlužovačka na léto
To je bomba ja chci také..
dobrá prace gratuluji,,
a závidím.
-
9 RE: Prodlužovačka na léto
doufám že už stříháš další fajn snímek :)
-
10 RE: Prodlužovačka na léto
jeste jsem to trosku přetvořil, některý záběry jsem použil stejný, takže se ani nedá říct, že by to byl druhej díl, zkrátka jiný zpracování :-)
-
11 RE: Prodlužovačka na léto
nj ted Te ale zavrou za autorska prava k hudbe :D
-
12 RE: Prodlužovačka na léto
Pěkné pěkné a ta rychlost balení :-))
-
13 RE: Prodlužovačka na léto
problem s hudbou nevim jak resit, u toho prvniho videa jediny co se stalo je ze to nejde pustit na mobilnim zarizeni, u druhyho videa youtube nic neresil. asi si s tim hlavu lamat taky nebudu, vydelecnou cinnost zadnou neplanuju a uz takhle si to kazdej na tom youtubu muze pustit, takze pochybuju ze by mi nekdo prokazal zpusobenou skodu :-)
to: pavel.haniger:
jsi zhruba patej clovek kterej by chtel naucit skladat kridlo, asi si na to zalozim skolu :-) neni to narocny obnasi to asi tri kliknuti a jedno drag´n´drop takze by me to mohlo pres zimu uzivit :-)
-
14 RE: Prodlužovačka na léto
Sakrys, tak to abychom to video presunuli do Komercni sekce! :-D
-
15 RE: Prodlužovačka na léto
Fajn relax video, moc líbí!