[Téma] Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
-
1 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Co se ti prihodilo?:(
-
2 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Prd si pamatuju...vylit sem ve sluzebnim Peugeotu 206 z dalnice, kdyz sem se vracel ze servisniho zasahu v Usti nad Labem. Mel sem otres mozku a byl sem v bezvedomi. Mam pohmozdeny ocni svaly, tak vidim zdvojene. Jinak se mi nic nestalo, dikybohu...
-
3 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Sakra to jsou panoramata! Nádhera! Stejská se mi po horách... ach jo...
Taky máte občas pocit že jste v tunelu a teprv když vyletíte někde takhle že se to okolo rozsvicuje a že začínáte žít :D ? Já v poslední době často...
-
4 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
No nádherná práce - jak to polítání, tak to video (jak je už u tebe zvykem). Tak ti přeji brzké uzdravení abys mohl brzo zas lítat a také točit takováhle krásná kochačno-motivační videa.
-
5 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Jsem moc rád, že se vám videjko líbí a děkuju za pochvalu. Občas je to během letu docela náročné skloubit špičkový výkon s natáčením. Když jsem měl kameru na přilbě, tak to bylo jednodušší, ale takhle je to pestřejší a zajímavější (doufám). Ta manipulace s kamerou na teleskopu je přece jen složitější a zrovna když bych se měl plně věnovat řízení přicházejí ty nejzajímavější záběry :-) Hlavní střih jsem měl hotovej už před tou havárkou a tak sem švidraje do monitoru už jen doladil pár věcí... Letos je těch filmečků podstatně méně, protože se mi v prosinci narodil synek a tak se víc věnuju rodince. No a taky to počasí letos Alpám moc nepřálo a teď ta nehoda...Mám ještě nějakej matroš z Greifu, ale to spíš jen tak na zasmání, protože to na létání nebylo. Třeba se dám dohromady a proběhne ještě podzimní Marmoška letos...
-
6 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Moc krásné video.
Děkuji Clouseau za zprostředkování parádního letu.
-
7 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
jo klobouk dolů moc pěknej výkon i to video. Gratulace.
-
8 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Inspektorovo video nikdy nezklame. Lita vam to paradne a strih taky nema chybu !
-
9 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Přeju taky rychlé uzdravení!
-
10 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
Děkuji moc a jsem rád, že se vám videjko líbí. Vidění se zlepšuje, ale jen pomalinku...
-
11 RE: Speikboden 186 FAI od Pink Panther Pictures
POKUD BY VAS ZAJIMALO JAK DOPADL MUJ SLUZEBAK PRI TE BOURACCE, TAK MRKNETE SEM : http://www.ultralightballoons.eu/bouracka