[Téma] létání s kondory
středa 25,12 v 20,00 na ZOOM létání s kondory
-
1 RE: létání s kondory
- tak se mne zdá, že tady musela za promítání uvedeného filmu zaplatit hlavní hrdinka, nebo se mýlim?
- jinak kondory = OK
JS.
-
2 RE: létání s kondory
no pravda ta kočka byla trošku mimo mísu, na to že to je šampionka ( jak bylo uvedeno) jinak ty lítající krocani musejí bejt úžasní
-
3 RE: létání s kondory
být to o 30 min kratší, tak bych to bral. JInak strašná nuda, na těch pár záběrů mohla klidně na orlosupy do Slovinska :( ....a ze tří startů se dvakrát zrakvit
-
4 RE: létání s kondory
Dá se to někde ještě shlédnout? Díky.
-
5 RE: létání s kondory
http://zoom.iprima.cz/porady/letani-s-kondory ale dovolím si smutný povzdech, že to moc dobrou reklamu našemu sportu nedělá, když si z toho jedem můj nelétající známej pamatuje jen to, že se judy ledeová jakožto mistr světa zraní takřka při každém pokusu dostat se do vzduchu :-(
-
6 RE: létání s kondory
Komu o bylo dlouhé, může juknout na tohle - má to jen cca 5 min. a podle mě je to pěkně natočené. Primárně o supech, ale je tam i hodně PG. Ti, co rozlousknou jihoafrickou angličtinu, jistě ocení pěkný komentář paní ornitoložky :)
-
7 RE: létání s kondory
Létání s kondory 41:30 "Teď má další zranění - zlomenou nohu" . No, tak to ji docela obdivuju, jak se zlomenou nohou šlape šutrama dokopce ! To je ale Žena :-)