[Téma] 200 FAI Ajdovščina
Tak to mi spadla čelist... Tomu aspoň říkám inovace, co se na dá na tisíckrát letěném terénu vymyslet... Klobouk dolů...
-
1 RE: 200 FAI Ajdovščina
tak tohle je paradni let!
-
2 RE: 200 FAI Ajdovščina
Petře, trošku si rýpnu :-) - kolik bodů by se sundávalo podle na jaře diskutovaného návrhu snižovat body za letění po známých trasách? Tento let je podle mne víc než 50% na profláknutých trasách (Sorica-Gemona, Lijak), ale spojit je dohromady podle me je geniální a myslím, že to nikdo ještě nikdy nikoho nenapadlo, nebo spíš ještě nikdo nikdy neuletěl...
-
4 RE: 200 FAI Ajdovščina
No, to je to na co sem poukazoval...letis sice neco originalniho a svebytneho, ale stejne za to mas prd, protoze protinas proflakle trasy.
-
5 RE: 200 FAI Ajdovščina
Kdybys tohle ulit, tak bys dostal body odpovidaji ceskym 124 km FAI nebo 273 km volnym. Necht si kazdy sam zvazi, jestli je to prd nebo to neni prd:)
-
6 RE: 200 FAI Ajdovščina
Marian, Clouseau: o tom to presne je, ze se da uletet 200fai s tlupou ostatnich na proflaklem miste a nebo 200fai jako je tenhle. Asi vsichni citime, co je lepsi vykon. Nas cil byl takove lety odlisit bodove, pokud mate pocit ze nase reseni je spatne a znate lepsi, sem s nim!
-
7 RE: 200 FAI Ajdovščina
K návrhu řešení jsem se vyjadřoval v hlasování, obecně jsem pro "pozitivní diskriminaci" letů objevných a inovativních, stávající "dálnice" nediskriminovat, protože pro spoustu lidí může let po takové dálnici rozšířit jejich obzory v relativně bezpečných a vyzkoušených terénech. Ale to už jsme zpět u jarní diskuse, já jsem chtěl jen upozornit na super let na konkurenčním serveru, rýpnutí jsem si mohl odpustit, omlouvám se za znovuoživení této diskuse...
-
8 RE: 200 FAI Ajdovščina
kluzóne, letos teda budeš prdět v čr 124 FAI jak na běžícím pásu?
(bohužel v téhle pomýlené pocitové rovině se nesl celý odpor alpistů a dost mě mrzí, že kluci z pgwebu nakonec z inovativního řešení couvli)
-
9 RE: 200 FAI Ajdovščina
veetku a ty myslis, ze nekdo znas bude prdet takovehle lety jak na bezicim pasu? Ze jako pojede do zahru a tam bude sekat takovyhle lety? To je myslim taky dost pomylena rovina...Myslim, ze i na " proflaklejch" trasach je to pro vetsinu z nas problem... btw to co predvadi pocasi letos na jare je kapitola sama pro sebe. Letos prdime akorat tak do zidli..zatim.Kez by se to zlepsilo.
-
10 RE: 200 FAI Ajdovščina
Panove, klid:-)
Jinak my jsme necouvli, kategorii s tim novym rankingem, aby si to mohli vsichni vyzkouset, pridame. Zatim nam to bezi v pozadi a objevili jsme tam par drobnosti na doladeni, ktere se ukazaly az v provozu, tak az je odstranime, hodime to ven.
Snad bude konecne nejaky pekny pocasi na FAI u nas i v Alpach...
-
11 RE: 200 FAI Ajdovščina
kluzó, na první 2 otázky odpovídám ne (ikdyž to není podstatné, sem moje výtka nesměrovala).
200 FAI z lijaku je úctyhodný výkon. srovnatelně úctyhodný se 124 FAI v rovinách. proto jsou ty vaše emotivní výkřiky "stejně za to máš prd" dost neadekvátní (minimálně do doby, než pro vás bude 124 FAI v rovinách běžný prd). sem výtka směrovala.
scorpi: hurá :)
-
12 RE: 200 FAI Ajdovščina
Vytrhujes to ze souvislosti...A UZ VUBEC NEJDE O TO CO JE ZROVNE PRO MNE BEZNY NEBO NEBEZNY PRD. ( 124 v rovinach pro mne mozna nikdy nebude bezny prd, protoze se litani v rovinach uz skoro vubec nevenuju ) To na co poukazuji je to, ze kdyz by nekdo treba "proflaklou" trasu na Speiku obletel v presne opacnem smeru, tak za to dostane stejne malo, jako za klasickou. Pritom by to byl naprosto originalni a velmi svebytny let. ( kdyz pominu , ze je to neuskutecnitelne... ) Nebo treba jak letel Braba Graifai opacne. Kolik lidi to tam takhle uletelo? No a s tim proletenim proflaklymi misty behem svebytneho letu je to podobne. No a to je proste spatne...Ale to jsme probirali jinde uz ze ...
-
13 RE: 200 FAI Ajdovščina
Fakt uz STOP, dalsi prispevky, ktere se netykaji tematu 200 FAI z Ajdovsciny, ale neplodnych sporu o nove bodovani, budou smazany. Ja sam jsem si zakazal reagovat na falacie, co tu zaznely, tak prosim drzte se mnou basu:)
-
14 RE: 200 FAI Ajdovščina
KEDY SA PRESTANETE NAHANAT ZA BODMI A ZACNETE ZASA LIETAT PRE RADOST???