[Téma] Přelety KITE
Takhle mě po oběde napadlo jestli nezařadit do poháru taky zimní cross country s dráčkama. Zasněžených plání máme letos na vrchovinách dost a nějaká ta FAIja by se dala kolem dědin s kostelem taky objet. Tak by se dalo předejít pozdějším zbytečným komplikacím. Za příspěvky děkuji O.H.
-
1 RE: Přelety KITE
Mysliš nejak takhle... :-)
-
2 RE: Přelety KITE
Do CPP to uz nedam nestojim o buzeraci :-D
-
3 RE: Přelety KITE
:-) Jo, Endomondo bude asi na kite lepsi zapisnik.
-
4 RE: Přelety KITE
Abys nedopadl jako někdo,kdo příhlásil do poháru cyklovýlet a hlavní inspektorka mu sebrala papíry,protože jel skrz nějaký zakázaný prostory.
-
5 RE: Přelety KITE
Dik za inspiraci tak nějak sem si to představoval :-)))
-
6 RE: Přelety KITE
To je fakt, stačilo by, aby tě to v CTR zvedlo 2 metry nad zem už by po tobě Beranová šla :)
-
8 RE: Přelety KITE
:) od 2:30 jako docela zajímavý, to už by šlo možná i přihlásit jako přelet do poháru :)
-
9 RE: Přelety KITE
Nebo možná taky dříve či později do souteže o Darwinovu cenu...
-
10 RE: Přelety KITE
Proč?Normální netestovaná jednolajna:)
-
11 RE: Přelety KITE
A prečo to nespojiť všetko do jedneho:
-
12 RE: Přelety KITE
Čoveče Čarls ten Maďar si snad dělá prdel :-))) a což teprf ten jeho krosík na pobřeží v Chile tomu říkám výzva :-)
-
13 RE: Přelety KITE
HA! líbí se mi jak řešil ty twisty!!! Prostě roztočil tu hrazdu :DDD a vyšrouboval se z toho :DDD
-
14 RE: Přelety KITE
Tohle mi připomíná jak si tak letím ve stoupáku za tandeme na Javorovém, pak oba ukončíme stoupání a jdeme na přeskok. Asi po 150metrech najednou z se z tandemu odpuotá pasažér a padá...
Chvilku mi trvalo než mi došlo že si nikdo neobjednal odstranění tchýně, ale že nějaký šílenec prostě vyskočil z tandemu. Když po pár vteřinách volného pádu otevřel seskokáč, bylo jasno...
-
15 RE: Přelety KITEA co si trochu posvahovat na Etně? :-) (4:30 min)