[Téma] Vítejte v novém PGweb fóru!
Toto fórum je vlastně takový dáreček, který jsme se rozhodli nadělit vám i sobě před začátkem nového roku.
Přeje vám Vše nejlepší do Nového roku a aby se vám zde příjemně diskutovalo - a našemu novému fóru přejeme nápodobně jen samé diskuse na úrovni:-)
-
1 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Je to neuvěřitelné, včera nebo předvčírem jsem psal redakci skyfly s prosbou o novou podobu fóra na skyfly, protože to co tam je mi už přijde málo strukturované a nepřehledné. A ejhle, ono se nám tu vylouplo jedno na pgwebu. Dobrý nápad takže díky.
-
2 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Čest Vaší práci, pgwebáci!
Dobrý počin.
-
3 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
super kluci :-) skoro bych rekl konecne .-)
-
4 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Super práce partičko :-) Neslo by zprovoznit pro forum RSS pro nás líné :-)
-
5 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Docela určitě bude v budoucnosti potřeba možnost vyhledávání.. A uvítal bych i možnost upravovat vlastní příspěvky.
-
6 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
RSS ano, vyhledavani a editace vlastnich prispevku ano a jeste pridam dalsi ficury :system reputaci prispevatelu a soukrome zpravy :-))
-
7 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Hola, s RSS a soukromymi zpravami pocitame, vyhledavani uz testujeme, ale pockame az tady toho bude vic, abychom to mohli trosku otestovat a poladit na reálném obsahu...:-)
-
8 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Už teď mi to tu začíná připadat nepřehledný. Rozdělit na tématické kategorie a podkategorie?
-
9 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Vidíte, teď zrovna bych využil možnost editovat vlastní příspěvky, protože mi došlo, že to tu je rozděleno na podkategorie...Jen jsem si to neuvědomil.
-
10 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
jedna technická - bylo by hezké, kdyby se jednotlivé diskusní bloky/témata dali spojit s jinou částí vebu, kde se taky dá diskutovat, aby nedocházelo ke štěpení diskuze... Př.: Článek k Víkend cup-u by zasluhoval, aby dole v diskuzi běželo vlákno, založené tady na pgforu.
Takových článků by bylo víc, zrovna tak třeba nějaké akce, pozvánky...? Možná i zajímavé, nebo problematické lety....
-
11 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Anton: zamyslime se nad tim jak to vyresit, uz jsme o tom mluvili...ona diskuse pod clankem je trosku jina (nevyzaduje prihlaseni - je stromova) nez ve foru.
Kazdopadne diky za reflexi:)
-
12 RE: Vítejte v novém PGweb fóru!
Existuje tu nějaké fórum zaměřené na xcontest obecně?
Hlášení bugů, požadavky uživatelů.. atd.?
Vždycky mi chyběla možnost zobrazit všechny lety v denním skóre. Jedno malinké zaškrtávátko :)
Chápu, že na world-xcontestu jich v sezoně je několik set. Jenže datově to nic nezabírá a klikat na malá čísílka 1, 2, 3... obzvlášť na tabletu apod. je peklo.