[Téma] Srbce
Zdravím piloti. Jsem nováček, piloťák mám od září 2018. Bydlím kousek od Chrudimi a hledám partu pilotů z okolí, co létají v Srbcích a vzali by mě mezi sebe na získávání skušeností.
-
1 RE: Srbce
Ahoj, Facebook, skupina Paragliding Východní čechy, a hledej lidi jako Kricnar, Šeda, Maleček, a další už se ti tam ozvou sami :-)
-
2 RE: Srbce
Díky za info a za jména. Dosud Facebook nemám nepotřebuji ho. Tak snad to zvládnu i jinak.
-
3 RE: Srbce
Palec nahoru za piloty bez fejsbuku. Nejsu sice z dotazovane lokality, ale na začátek to chce grundit, grundit, grundit dole pod kopcem a kontakty se z toho nějak vyvrbi sami.
-
4 RE: Srbce
Tak si FB účet vytvoř, třeba jen se smyšleným jménem a jen kvůli lítání.Docela se to hodí.
-
5 RE: Srbce
Už jsem tak učinil. Hodně nerad. Jsem v kontaktu s jedním lítačem co v Srbcích létá. Tak uvidíme jak dál.
-
6 RE: Srbce
Moc nerozumim těmhle kategorickejm odmítacím postojům. Je jedno jestli je to teď FB, v minulosti mobilní telefon, nebo to bude příště něco jinýo. Je to jen nástroj a je jen na Vás jak ho budete používat.
Pokud FB budeš používat jen jako komunikační nástroj a tak si ho i přispůsobíš/nastavíš, máš k dispozici na jednom místě velmi jednoduchej, rychlej a ucelenej komunikační kanál pro to co potřebuješ.
Nikdo nenutí přeci nikoho trávit hodiny po diskuzích nebo nahrávat stovky fotek nebo něco podobnýho...
Apropo, v čem tkví výhoda falešnýho profilu? :-D Trochu mi celý tyhle postoje připomínaj věty typu "nezvedám neznámí telefonní čísla"... a pak se má někomu člověk dovolat :-D
Ale každej svýho štěstí strůjcem.