[Téma] Viničné Šumice
Ahoj,
tedkon jsem byl ve Viničních Šumicích. A setkal jsem se tam smajitelem pozemku co se zněho startuje (startovalo) a říkal že už je to tam dva roky zakázaný. Co je na to pravdy?
Dík za info
-
1 RE: Viničné Šumice
Podle mě se tam nesmělo lítat nikdy,lítalo se,ale teď,když Tě čapnou,budeš mít magaprůser
-
2 RE: Viničné Šumice
Ahoj.
Viničné Šumice jsou v CTR Brno a pokud nedojde k dohodě s ŘLP a majitelem pozemku tak zde létat nelze !!
V současnosti tedy nelze , a naštvaný majitel pozemku rád volá úřady - už se to v minulosti stalo!!
-
3 RE: Viničné Šumice
Hmm našel jsem to na www.skyfly.cz. Majitel mě přišel docela v pohodě (nevolal na mě úřady ani policajty) a ještě mě nechal projít kolem domu po louce nahoru. No každopádně už tam asi nepojedu :-(.
A dobudoucna se nějaká dohoda chystá nebo tak nebo to bude už na věčné čas zapovězený místo.
-
4 RE: Viničné Šumice
Co vím já,tak je to neprůchodný,dohoda se nechystá,s padákem tam nejezdi.Místo na lítání je to víc než vynikající a je ho víc než škoda.
-
5 RE: Viničné Šumice
Proč to nezkusite nejak ofiko se dohodnout?Třeba i s poomoci LAA a podpory startovišť?kdyby létání tam mělo nějaký provozní řád a kdyby dostal nějakou kačku,tak by třeba souhlasil...
-
6 RE: Viničné Šumice
Problém je CTR Brno - je to asi 200 metrů uvnitř :-(
-
7 RE: Viničné Šumice
To by snad nemusel vadit.. kdyby se to ofiko dohodlo, ze se tam bude leat jen do par metru nad terenem... :-)
-
8 RE: Viničné Šumice
Ono by to CTR asi šlo domluvit,při řízeném režimu,ale je tam problém s místníma.Majitel pozemku je celkem v poho,ale kdyby povolil už tu bude problém se sousedama kteří jsou rozhodně proti.Tak do budoucna Šumice nepoužitelné.Škoda,kopce tu nemáme a Šumice jsou kopec kde se dá odletět.:-((