[Téma] gipsy
nejde mi stáhnout let. hned mi to napíše chybu. Už jsem odinstaloval a nainstaloval gipsy, a pořád stejné. mám Windous XP .
-
1 RE: gipsy
Stejný problém. Píše to, že Gipsy nepodporuje tak starou Linuxovou distribuci (ve Win XP + Firefox)... ;o) Ještě zkusím přepnout na Linux, zda mi tam Gipsy nenapíše, že mám moc starý Windows... ;o) Tipoval bych na nějaký zádrhel ve správě aktualizací doplňků Firefoxu.
-
2 RE: gipsy
hodte si tam novejsi firefox a tadyhleto http://paragliding.iglu.cz/download/gipsy/gipsy.xpi a zase vam to pofrci
-
4 RE: gipsy
Dík, mně to už též funguje . mněl jsem firefox 5.0 .
-
5 RE: gipsy
S FF 7.0 na winXP mi to gipsy nefunguje
-
7 RE: gipsy
já jsem neustálé nesmyslné aktualizace FF vyřešil FF Portable. A mám klid při stahování letů :-) Na net mám normálně aktualizující se FF
-
8 RE: gipsy
portable .. to vypadá na dobrý nápad, zkusím. Doufám, že se tím vymaním z koloběhu FF updatů a dosáhnu nirvány.
-
9 RE: gipsy
ahoj, už třetí den se pokouším nainstalovat gipsy a nic. už jsem ho měl, ale musel jsem přeinstalovat PC a teď mi tam nejde dát. měl jsem starší mozilu (nevím jakou) a teď mám 7.0.1,nejspíš to do té 7ičky nepůjde, ale nedaří se mi najít download link na 6ku. a taky(když jsem měl gipsy nainstalované) nenačetlo mi GPS-mám brauniger- IQ BASIC / GPS nejspíš protože nemám ovladač, byl u něj na CD jen "VISTA DRIVER" ale já pracuju s W 7. na stránkách braunigera jsem ale žádný "W7 DRIVER" nenašel. vím je toho trochu moc, ale lítám teprve dva měsíce a chtěl bych se podívat na několik prvních sletů, pomožte prosím. SKYPE- Lubomír P@ul
-
10 RE: gipsy
cau,
vzdycky mi gipsy jelo, dneska jsem chtel uploadovat a houby. po hodine snazeni jsem prisel na to, co funguje:
link na FF 6.0.1: thepiratebay.org
to nainstalovat a pak primo z toho firefoxu jit na:
http://paragliding.iglu.cz/download/gipsy/gipsy.xpi
treba to nekomu pomuze
-
11 RE: gipsy
Nahodil jsem FF portable a zdá se to býti vyřešeno.
Jen ještě drobnost - Gipsy si kdesi pamatuje adresář s lety (*.igc). Pro portable by se hodilo mít cestu relativně k místu spuštění aplicace .. tj. např. gipsy_flights, jenže lze nastavit jen absolutní cestu.
Takže - dá se někde poeditovat nějaké nastavení v konfiguráku?
-
12 RE: gipsy
Tak beru zpět ... gipsy použije vždy správné namapování logického disku... nic není třeba měnit.
-
13 RE: gipsy
Byl jsem na malém výletu..už jsem zpět. Problém je s novým FF7.0, který má nový SDK. To by ještě nebylo tak hrozné, ale to Linuxové (a možná i Macové?) SDK je zkompilováno s gcc-4.4, které na těch mašinkách, kde jsem to překládal, není.... takže mi dejte chvilku času, tohle bohužel není úplně jednoduché :(
-
14 RE: gipsy
Ondro držíme palce,Ty to dokážeš :-)
-
15 RE: gipsy
Obecná, dlouhodobá a vlastně i zoufalá nabídka řešení:
- stažení FirefoxPortable6 http://www.ulozto.cz/9870210/firefoxportable-6-cz-rar
- nakopírování do C:/ProgramFiles samozřejmě rozbalené
- spuštění exe souborem ve složce FirefoxuPortable
- otevření Ondrového odkazuí Gipsy http://paragliding.iglu.cz/download/gipsy/gipsy.xpi a nainstalování doplňku
- následně by po spuštění FirefoxPortable vše mělo fungovat tak jako doposud a Ondra se může věnovat duchaplnějším činnostem, než se nechat dohánět vývojáři FF k šílenství :-)
-
16 RE: gipsy
Balíčky pro různé platformy a verze firefoxu se objevují zde:
-
17 RE: gipsy
Ondro moc díky. Potvrzuji, že ve FF 8.0 Win to funguje. Tedy minimálně zobrazení letů. Stahovat teď nemám co :-(
-
18 RE: gipsy
Díky,jen doufám že se do jara FF nezaktualizuje ještě x-krát :-)
-
19 RE: gipsy
No podle slibů jim odpadne od pazour jedna verze co šest týdnů.
V práci z toho taky nemám radost, protože se zákazníci ptají, jestli podporujeme FF verze xx. Dokud to bylo jednou za rok, bylo to OK, takhle to bude 9x.
-
20 RE: gipsy
Ondro, možná trochu odvážnej dotaz, ale nešlo by z toho (s využitím příslušných částí kódu FF) vyrobit nějakou standalone aplikaci? ..pochopitelně ve 3 verzích pro všechny platformy.. :-)
-
21 RE: gipsy
Nevím, jestli existuje FF portable i pro linux/mac, jestli jo, je to na úrovni standalone aplikace a není potřeba se zvlášť vzrušovat.
-
22 RE: gipsy
No tak presne na tohle mel byt urcen projekt XUL runner z Mozilli staje, ale nejak jim ten vyvoj zamrz...ale rikal jsem si taky, jestli neudelat nejakej "GiPSy FF standalone"?
-
23 RE: gipsy
Asi by šlo, že byste si nainstalovali xulrunner a potom gipsy jako aplikaci do xulrunneru. Zkusím na to mrknout, ty upgradu už mi fakt jdou na nervy - speciálně ten poslední, který vyžaduje nejnovější překladače, a hlavně mám podezření, že to není zpětně kompatibilní (třeba když jsem si zkompiloval gipsy pro FF8 na linux, tak mi to nějak s FF7 nechodilo).